Om kragholm

Hvad er forretningsudvikling?

Små og mellemstore virksomheder har ikke tid. Tid til ret meget mere end at passe forretningen. Ejerledere og deres ledere ved godt, at udvikling er vigtig og nødvendig. Men hvor kommer input, sparring og viden fra? Og hvad med ressourcer til implementering og drift?


Vi begynder med en kop kaffe og en samtale om forretningen. Helt uforpligtende. Samtalen handler om både muligheder og begrænsninger. Den handler om toplinjen og omkostningerne. Mere og bedre bundlinje.


Samtalen bliver til et konkret oplæg med en trinvis handlingsplan. Kompetencer og den rå arbejdskraft kommer fra Morten K. Andreasen og tilknyttede specialister. I én samlet leverance.

Om kragholm

Morten Kragholm Andreasen

kragholm er etableret af Morten Kragholm Andreasen.

Er udlært den gang, hvor "kundeservice" ikke handlede om gebyrer, men om kunden. Vi skal stoppe med at sælge, og hjælpe kunden med at købe.


Jeg vil gerne dele viden, erfaring og rå arbejdskraft; se kunden lykkes fordi resultatet af min opgave give konkret værdi. Mere og bedre bundlinje.


Udvikling af forretningen er min store passion. Kunder & Kolleger er de to vigtigste nøgler til for alvor at forandre bundlinjen. Det handler om mennesker og relationer.


Arbejdsmetoden er åben, ærlig og struktureret med målet klart for øje. Involvering betyder flere kompetencer og ikke mindst forankring af resultater.

Morten Kragholm Andreasen

Markedsdirektør, CCO

Fødevarer, Skandinavien + Europa


Strategi, ledelse, bestyrelse, kunder

Kommerciel direktør, CCO

Data, Danmark


Strategi, ledelse, kunder

Executive Vice President

Finansiering, Danmark


Strategi, ledelse, bestyrelse

Finanschef

Industri & logistik, globalt


Strategi, ledelse, bestyrelse, kunder

 
 
 
 
 
- sammen med kunder og kolleger, udvikler vi forretningen

Ny Kirkevej 7

DK - 8680 Ry

+ 45 40 189 189

kragholm@kragholm.dk